maanantai 25. lokakuuta 2021

Lidl ostokset ja kuulumisia

 



Olen sairastanut flunssaa koko viikon ja olikin ihanaa olla taas lauantaina sellaisessa kunnossa, että jaksoi vähän kierrellä kaupoissakin.
Lidl on meidän perheen ykkös ruokakauppa ja näköjään nykyään myös minun vaatekauppani.
Hyvänä kakkosena S-market, vaikka sieltä ei vaatteita saakaan.
Me käymme kerran viikossa ostamassa isot ruokaostokset, niin viikolla ei sitten tarvitse ostaa muuta kuin lisää juotavia ja leipää.
Kävin ruokaostoksilla Lidl:ssä, jonka yhteydessä on pieni Outlet myymälä.
Tein taas kivoja löytöjä ihan naurettavan pienellä rahalla, enkä edes itse näitä maksanut, kun äitini osti nämä minulle :)
Joudutte nyt katselemaan raakaversiokuvia vaatteista, koska kuvat olen napannut vain äitini silmille, mutta ajattelin, että hitsit, menköön nyt samat kuvat teillekin...Aitous kunniaa, heh heh, paremminkin laiskuus!

Ylemmässä kuvassa päälläni on tummanvihreä neulemekko, joka maksoi 5€.
Tämä mekko on aivan ihanan pehmoinen, eikä yhtään liian kuuma näillä keleillä käytettäväksi.
Tätä voi käyttää myös paksujen sukkahousujen ja pitkien saappaiden kanssa.
Nappiostos sanoisin!
Huomatkaa myös hienot lumiukkosukkani :D


En ole mikään suuri poolokaulusten fani, mutta tämä kaulus ei tuntunut kuristavalta ollenkaan.
Minua aina ahdistaa kaikki jutut, mitkä tuntuvat tiukoilta kaulalla.
Tämä neule on myös oikein pehmoinen, mutta ei kutittava.
Tykästyin kovasti myös hihojen rusettikoristeisiin.
Neule maksoi 3€.

Kaksi neuletta yhteensä 8€, ihan mieletöntä...Kiitos äiti <3


Viikonlopun kruunasi kasa vohveleita, nam!
Ihanan rento viikonloppu oman perheen kanssa.
Edelleen olen kyllä sitä mieltä, että viikonloppu voisi olla päivän pidempi.

Kaunista uutta viikkoa teille kaikille <3



15 kommenttia:

  1. Olispa meilläkin täällä Lidl! Niin odotan että se tulis tänne, mutta täällä taitaa olla heidän mielestään liian pienet markkinat. Hienot ostokset ja hinnat ihan älyttömän edulliset.
    Voi saispa vohveleita!
    Ihanaa iltaa sinulle Outi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme että ei sielläkin ole, kyllä varmasti riittäisi asiakkaita Lidl:iin sielläkin.
      Vohvelit on meidän pojan suurta herkkuja ja kyllähän ne minullekin maistuvat.
      Ihanaa iltaa sinulle Kristiina <3

      Poista
  2. Kivannäköiset löydöt! Sama meillä käydään kerran viikossa Lidlissä ostamassa ruuat ja vaatelöydöt teen usein itsellekin lidlistä tai sieltä outletistä. Tosi edullisia ja kivoja vaatteita löytyy!
    Ihanaa viikkoa sinullekin Outi ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin. Kun käy kerran viikossa kaupassa niin ei tule niin paljon tehtyä heräteostoksiakaan :)
      Ihanaa loppuviikkoa sinulle Marika <3

      Poista
  3. Mainiot löydöt! En edes tiennyt, että Lidlillä on outlet myymälä!! Lidl on myös meidän lempparikauppa, esim vihannekset ja hedelmät ostamme aina sieltä, s-market meilläkin hyvänä kakkosena. Ihanaa, että oot tervehtynyt! Iloa viikkoon Outi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lidl:n iso outlet myymälä on Vantaalla, mutta tämä pieni on Espoon Nöykkiössä.
      Hedelmät ja vihannekset on ihan parhaita Lidl:ssä.
      Iloa ja haleja loppuviikkoosi Taru <3

      Poista
  4. Tosi kivoja löytöjä, näyttävät hyviltä:) Olen Lidl-fani, ja ikävöin, sillä heillä niin hyviä tuotteita. Aina kun olen ollut Suomessa olen löytänyt sieltä hyviä juttuja. Kaunista keskiviikkoiltaa Outi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen Lidl fani. Hyvä kauppa ja kukkaroystävällinenkin.
      Ihanaa keskiviikkoa sinullekin Jael <3

      Poista
  5. Olet tehnyt hyviä löytöjä! Minä olen viimeksi käynyt Lidlissä elokuussa ja nyt kävin viikolla hakemassa juustoja ja ilmakuivattua kinkkua. Katsastin samalla mitä muuta tavaraa olisi tarjolla mutta meidän kaupassa ei minusta ollut mitään kiinnostaa. Olen joskus löytänyt hyvät leggingsit ruokaostosten lomassa.

    Kivaa keskiviikkoa Outi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Legginsit on hyviä ja olen minä kesällä jopa kengät sieltä ostanut. Välillä käy tuuri ja on näitä isojakin kokoja tarjolla.
      Kivaa keskiviikkoa sinullekikn Marjo <3

      Poista
  6. Minulla Lidil kauppa on näköetäisyydellä kodistani, mutta en käy koskaan siellä. Pari kertaa olen käynyt Lidilissä toisessa kaupungissa. Käyn S ja K kaupoissa. Lidil on Saksalainen kaupparyhmittymä, josta myös voitot valuvat Saksaan. En myöskään osta kertakäyttö vaatteita. Maksan mielelläni laadukkaista vaatteista. Joita voi käyttää monia vuosia. Jokainen voi miettiä esim. paljonko neuleiden tekijälle maksetaan 3 ja 5 euron neuleista. Anja Vantaalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lidl työllistää todella paljon suomalaisia ihmisiä, joka on mielestäni pelkästään positiivinen asia. Palkkatuloistahan menee verot Suomeen! Lidl vastuullisuudesta voit lukea tämän linkin takaa
      https://corporate.lidl.fi/vastuullisuus/tuotteet?fbclid=IwAR3uEUurnIU-ANZMAjUFF9j_6xJ_wL-qfcsgYwPTYx6i4jbVwOGVVpX4dDc
      Lidl tuotteista lähes puolet on suomalaisia tuotteita, joten aika moni maitotilallinen yms. saa rahaa Lidl:ssä myydyistä tuotteista. Lidl:n on myös mahdollista myydä tuotteita halvalla, koska liikkeitä on niin paljon ja tilausmäärät suuria.
      Minun Lidl vaatteeni eivät ole kertakäyttövaatteita, vaan niistä on iloa minulle vuosiksi. Valitettavaa on myös se, että kaikilla ei ole varaa ostella kalliita vaatteita tai kotimaisia vaatteita (kuinka moni niistäkään on enää oikeasti Suomessa valmistettu). Hinta ei aina todellakaan takaa laatua :D
      Mukavaa iltaa sinulle Anja Vantaalta!

      Poista
  7. Onpa kivat löydöt. Me olemme vuosia ostaneet pääasiallisesti Lidlistä ja mitä sieltä emme saa, haemme lähikaupasta. Olemme säästäneet ruokakustannuksista hurjan summan rahaa. Kaikki lähti aikanaan vaipoista. Lidlin vaipat olivat todella laadukkaita ja hurjan paljon halvempia. Tästä onkin jo n. 18 vuotta aikaa. Sitten alkoi löytyä muita suosikkeja ja koko ajan tarjonta on parantunut. Mies ensin tuumi, ettei löydy mitään ja paljolti tuotteet oli alussa Lidlin omia, mutta onneksi nykyään löytyy pilvinpimein kaikkea, niin Fazun suklaat kuin keksit sun muut suomalaiset lempiherkut.

    Onneksi Lidlillä on vastuullisuusohjelma tietyn pakkatason tarjoamiseksi ja Lidl on sitoutunut ensimmäisenä päivittäistavarakauppana Greenpeace Detox-ohjelmaan. Ymmärrän, että nämä voi mietityttää monia.

    Tykkään siitä, että Lidlillä on ulkomaanviikot ja pääsee maistelemaan edullisilla hinnoilla vaikkapa ranskalaisia juustoja. Tykkään myös siitä, että Lidlillä on kuitenkin puolet suomalaista valikoimaa eli molempia löytyy. Kuten K-ja S-marketeistakin löytyy pilvin pimein ulkomaalaisia tuotteita. Mutta siellä ulkomaiset juustot sun muut ovat hurjan hintaisia.

    Mukavaa on, miten Lidl tarjoaa niin monelle työpaikan Suomessa ja työllistää monen maitotilallisen ym.

    Olen ostanut Lidlin ulkoiluvaatteita ja ne ovat jo monetta vuotta käytössä. Kivan laadukkaita nuo Lidlin vaatteet. Ei kertakäyttövaatteita. Mahtavaa on myös tuo outlet, ettei mitään heitetä pois vaan pienemmällä rahalla saa loputkin uuden elämän. Kaikilla tosiaan ei ole varaa ostaa kallista ja Lidl on ihan elinehto ja on onnistunut laskemaan muiden ketjujen tuotteita jonkin verran alas. Suomessa ruoka on hirvittävän kallista ja K-ja-S-market ketjut pitivät sellaista monopolia, että hinnat olivat todella korkeat. Hyvä, että on kilpailua, tervehdyttää hurjia hintoja.

    Kivaa viikkoa Outi ihanuus. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo sinä aikana minkä Lidl on ollut Suomessa, on valikoima muuttunut huimasti. Suomalaisia tuotteita on tarjolla todella kattavasti. Minä en ole ostanut yhtään huonoa vaatetta Lidl:stä...tätäkin kirjoittaessa on muuten päällä Lidl:stä ostettu mekko, varmasti ainakin 6 vuotta vanha. En siis allekirjoita kertakäyttövaatetta, kun kyse on Lidl:n vaatteista.
      Ihanaa loppuviikkoa sulle Tiia ystis <3

      Poista
  8. Tietyn palkkatason. ;) Tupsahti pieni lapsus. <3

    VastaaPoista