keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Sisustusunelmia




Olen vähitellen alkanut tekemään pesäeroa tähän kotiin.
Tämä meidän nykyinen koti oli pitkään minun unelmieni koti.
Tässä kodissa on aivan ihanan iso olohuone ja toimiva keittiö, johon mahtuu suuri ruokapöytä ja tuolit.
Minulle on aina ollut tärkeää, että ne huoneet, joissa vietämme suurimman osaa valveillaoloajastamme ovat tilavia.
Makuuhuoneessa riittää, että sinne saa sängyn ja yöpöydän.
Oma sauna on ollut myös aivan ihana.
Parasta on kylmänä päivänä laittaa sauna lämpenemään ja löylytellä itsensä lämpimäksi.

Uutta kotia odotellessa olen miettinyt, että millaisia huonekaluja sinne haluaisin.
Olen miettinyt pyöreää ruokapöytää, mutta silloin saattaisin joutua luopumaan puusohvastani.
Olen täysin ihastunut meidän puusohvaan, joka on osa meidän ruokailuryhmää...siksipä varmasti pitäydyn nykyisessä jatkettavassa pöydässä :)


Minulla on menossa pehmoisuus, samettisuus, vihreysvaihe elämässäni.
Olen täysin rakastunut samettisohviin ja tässä sohvassa yhdistyy sametti ja vihreys ja pehmeys, joten siksipä se onkin minun yksi suosikeistani meidän uudeksi sohvaksi.


Vihreät samettiverhot olisivat myös ihanat olohuoneeseen.
Jotenkin samettiverhoilla saa luotua sellaista ylellistä ja kotoista tunnelmaa samanaikaisesti.
Ihanat verhot <3



Lisäksi haluaisin tapetoida yhden seinän tulevasta olohuoneesta.
Tapetiksi valitsisin näyttävän kuvioinnin ja tummalla pohjalla (onko yllätys tuo pohjaväri?).

Nyt vaan käydään läpi meidän kaappeja, että jos joskus saadaan se uusi unelmien koti, olisi muutto sitten hitusen helpompaa.
Kyllä kuulkaa on tässä kymmenessä vuodessa ehtinyt tavaraa kertyä tähän talouteen.
Onneksi meillä on miehen kanssa samanlainen draivi nyt siistiä kotia, joten siivouskin käy ilman ongelmia.

Millaisia sisustushaaveita sinulla on?

Ihanaa keskiviikkoa <3



22 kommenttia:

  1. Toivottavasti pian löydätte uuden, entistäkin paremman kodin. Nuo kaikki ovat myös minun makuuni ja voisin ottaa niistä jokaisen omaankin kotiin. Voi olla että kuitenkin valitsisin jokaisesta hiukan kirkkaamman vihreän värin.
    Mukavaa viikonloppua sinulle Outi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäköhän siinä on, että pitkään olin niin vihreää vastaan, mutta nyt haluaisin sitä enemmänkin meidän kotiin. Onneksi mieskin tykkää vihreästä väristä.
      Ihanaa loppuviikkoa sinulle Kristiina <3

      Poista
  2. Sisustushaaveita piisaa; olohuoneessa vähintään järjestyksen vaihtaminen, värimaailman päivittäminen läpi koko kodin, takahuoneen herättäminen henkiin, saunan paneelien käsittely... Nyt aloitellaan pihatöitä, joten nämä sisustusasiat jäävät niiden jalkoihin. Ihanaa, kun haaveita riittää :) Kaappien tyhjentäminen kaikesta tarpeettomasta on kova homma, mutta niin palkitsevaa. Hyvää viikonloppua, Outi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän mennessä on kertynyt jo lähes 20 jätesäkillistä rojua ja papereita yms tarpeetonta roskiin. Välillä sitä miettii, että miksi olen säästänyt tämänkin asian, huh huh! Tsemppiä pihahommiin Tarja <3

      Poista
  3. Iso olohuone on on kyllä hyvä, meillä on avokeittöllä ja olohuoneella hulppeat 14 m yhteispituutta ikkunasta ikkunaan. Siellähän se kotiaika vietetään. Vastapainoksi makuuhuone ja kylpyhuone ovat pikkuruiset.

    Toivottavasti löydätte uuden unelmien kodin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiveissa on pysyä tällä samalla alueella, mutta eri pihapiiriin pitäisi nyt päästä ja huonetta pienempään kotiin. Oi miten ihanan isot tilat siellä teilläkin on. Samat asiat tärkeitä kuin meillä <3

      Poista
  4. Teidän koti kuulostaa just eikä melkein ja samat tunteet, iso yhteinen oleskelutila tärkein ja kiva keittiö, meillä avoin olkkariin. Noi sun haaveet on ihan mielettömiä kaikki, miten ihana sohva ja kaikki. Souliinalla on vissiin just tuo alin tapetti ja se on mieletön<3. Haaveet on tehty toteutettavaksi. <3 Ihanaa päivää Outi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Souliinalla on todellakin keittiössä tuo tapetti ja olen käynyt sitä blogissa ihastelemassa ja huokailemassa sen kauneutta. Teidän koti on aivan ihana ja kadehdin sun taitoa yhdistellä värejä ja luoda kauneutta ja kotoisuutta teidän kotiin <3
      Ihanaa iltaa Tiiuli <3

      Poista
  5. Ihanat inspiskuvat, jotka kuvastaa munkin haaveita tällä hetkellä. Vihreä miellyttää nykyään silmää ihan hirmuidesti, enkä tiedä miksi. Keski-ikä mene ja tiedä? Iloa viikkikseen Outi <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tosiaan on jotain keski-iän juttua. Sitä haluaa luodaan kotiin sellaisen metsäisen, pehmoisen pesän, jossa on hyvä olla.
      Iloa loppuviikkoosi Taru!

      Poista
  6. Kivoja suunnitelmia. Tuo vihreä on aivan kuninkaallisen upea ja tapettiajatus näkyy jo silmissä valmiina. Ihana haaveilla ja yhä hienompaa päästä ne aikanaan toteuttamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä miten haaveet toteutuvat ja vaihtuvatko jo toisiin ennen kuin saadaan uusi koti meille.
      Ihanaa on kyllä aina haaveilla <3

      Poista
  7. Toivottavasti teidän toiveet toteutuvat:) Meillä oli täällä ensimmäisessä kodissa tuollainen sohva mutta pellavakankaalla päällystettynä. Toiseen kotiin se ei sopinutkaan sitten vaan halusin modernin ilmeen. Ehkä jossain vaiheessa sorrun tuohon malliin vielä. Vihreään olen minäkin tykästynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sohva on kyllä aivan ihana. Minun mies ei vaan ole niin ihastunut samettiin kuin minä, mutta ehkä saan hänet suostuteltua kuitenkin tuohon materiaaliin :)

      Poista
  8. Vihreä on mun lempiväri joka meinaa toisinaan päästä vähän lapasesta 🙄 Joutuu sitten toppuuttelemaan itseään,ettei mene liiallisuuksiin sen kanssa .Mutta nuo verhot ja sohva,ihanat👍Sohvan malliin sopii mielestäni juuri samettipinta. Toivottavasti pääsette pian uuteen kotiin, niin saatte alkaa toteuttaa haaveitanne.💚🍀. Toiveikasta viikonloppua Outi ☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole aiemmin ollut mikään vihreän ystävä, mutta nyt parin viimeisen vuoden aikana olen alkanut sen lisäämistä miettimään omaan kotiin. Ostin jo muutamat vihertävät verhot kotiin, mutta nyt kaipaisin kuitenkin vielä vihreämpää sisustusta.
      Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

      Poista
  9. Haaveilu on ihanaa ja myös terveellistä! Toivotaan, että teille löytyy kiva uusi koti ja rauhallisemmat naapurit. Sisushaaveet saavat minutkin aina pyörimään netissä ja etsimään kivoja uusia juttuja piristämään kotia. Samettiverhoista haaveilin itsekin joskus. Tuo tapetti on superihanat!

    Hyvää lauantaina Outi ja aurinkoa päivääsi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en muuta saa, niin verhot ostan ja lisään sohvalle samettisen pehmoisia tyynyjä :)
      Ihanaa tulevaa viikonloppua sinulle Marjo <3

      Poista
  10. Kivoja sisustushaaveita ♥ Meillekin tuli tänä keväänä aavistus vaaleaa vihreää olkkariin, tykkään :) Muuttaminen on kyllä työlästä mutta tulee hyvin siivottua kaapit!

    Ihanaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis miten voikin olla kämpässä näin paljon ylimääräistä rojua...nimenomaan rojua, jolla ei tee enää mitään?!
      Joku tuossa vihreässä nyt viehättää ja ainakin samettiverhot pitää saada :)
      Kivaa viikonloppua sinullekin Maikku <3

      Poista
  11. Ihania juttuja on haavelistalla! Mulla ei tällä hetkellä ole paljon haaveita, mutta uusi työ sisustusliikkeessä on kyllä sen suhteen vaarallinen, että niitä saattaa tulla.. ;) Meillä on myös siivottu turhaa tavaraa pois. Se on aika ihanaa, kun saa karsittua, vaikka työlästä onkin. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirmuisen työlästä on tavaroiden karsiminen, mutta lopussa kiitos seisoo.
      Toivottavasti sinulla oli ihanan rentouttava viikonloppu

      Poista