keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Scandaleyes eli skandaalit silmissä





Blogini lukijat tietävät rakkauteni Rimmelin meikkeihin.*
Kutsunkin itseäni Rimmel-muijaksi.
Innostun aina, kun minulla on mahdollisuus päästä testailemaan uusi meikkejä ja niin kävi tälläkin kertaa.


Rimmel Scandaleyes Bold Liquid Liner on nestemäinen silmänrajaustussi, jolla on helppo luoda näyttävä ja kestävä rajaus silmiin. Koostumuksen runsas, musta pigmentti tuo silmiin näyttävän, kiiltävän rajauksen ja pitkäkestoinen, vedenkestävä koostumus kestää siistinä jopa 24 tuntia.
Erikoismuotoillun silmänrajaustussin pyöreän, pallonmuotoisen kärjen avulla on helppo luoda rajaukseen tarkkoja, graafisia muotoja ja kauniin kaarevia ja kissamaisia rajauksia. Suositushinta 8,50€.

Rimmel Clear Complexion -puuteri auttaa pitämään ihon kiillottomana ja luonnollisen mattapintaisena. Lopputulos on luonnollinen ja läpikuultava. Kevyen koostumuksen sisältämä PureSkin-yhdiste auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista iholle. Clear Complexion -puuteri tulee myyntiin tammikuussa 2017 sävyssä 021 Transparent.
Suositushinta 7,90€.


Rimmel Scandaleyes Reloaded -ripsivärin patentoitu Extreme Wear -yhdiste tuo ripsiin tuuheutta nopeasti ja helposti ilman paakkuja. Runsaspigmenttinen väri tekee ripsistä intensiivisen mustan ja tuuhean näköiset. Erittäin pitkäkestoinen koostumus kestää hikeä ja kosteutta ja pysyy siistinä varisematta jopa 24 tuntia. Ripsiväri on kuitenkin helppo poistaa ripsistä lämpimällä vedellä. Kärkeä kohti kapenevalla, tiheällä harjalla on helppo levittää ripsiväriä silmän muotoa mukaillen. Harja erottelee ripset tarkasti ja tavoittaa lyhyimmätkin ripset.
Scandaleyes Reloaded -ripsiväri on saatavilla myös violettiin pakkaukseen pakattuna vedenkestävänä versiona. Suositushinta 11,50€/kpl.


Rimmel Insta Fix & Go 2in1 Primer and Setting Spray yhdistää samaan tuotteeseen meikin pohjustavan ja meikin kiinnittävän suihkeen. Suihke auttaa meikkiä kestämään kasvoilla pidempään ja pysymään raikkaan näköisenä koko päivän ajan. Kurkku-uutetta sisältävä suihke raikastaa ihoa ja saa meikin tuntumaan vasta levitetyltä. Suihkeen nopeasti kuivuva, öljytön koostumus ei tunnu iholla tahmaiselta tai kiristävältä.
Tuotetta voi suihkuttaa meikin alle, jolloin se toimii meikinpohjustusaineen tavoin, tai meikin päälle, jolloin suihke kiinnittää meikin paikoilleen ja auttaa meikkiä pysymään siistinä ja näyttämään paremmalta jopa 8 tunnin ajan. Suositushinta 10,90€.

Mitäs tässä kuvassa oikein tapahtuu?
Tuo primer ja setting spray tuoksuu ihan älyttömän hyvältä.
Sitä tässä olin juuri kasvoilleni suihkinut ja piti sitten oikein kunnolla nuuskutella tuotetta :)
Silmissä rajaukset ja ripsissä vedenkestävä versio ripsiväristä.
Puuteri todella myös toimii.
Lopputulos on matta ja pysyy hyvin mattana myös työpäivän ajan.

Rimmel-muija kiittää ja kumartaa ja on taas niin onnellinen näistä uusista kosmetiikkatuotteistaan.
Tuotteet ovat tulleet myyntiin tammikuussa ja kaikki jäävät pysyvästi Rimmelin valikoimaan.

Kauneutta teidänkin keskiviikkoon!

* kosmetiikka saatu blogiin

20 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Rimmel-muija sekosi meikeistä ja imppasi kiinnitys- ja pohjustussprayta :) Toihan ois aika hyvä otsikko lehteenkin :D :D

      Poista
  2. Kivaa, että kiinnityssuihkeita on tullut oikein urakalla markkinoille :) Puuteri kuulostaa kivalta, voisinkin harkita kesäksi, kun iho silloin rasvoittuvampi! Ja ihana tuo imppauskuva 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hälyttävää kun aina pitää kaikkea nuuskuttaa :)
      Tuo kiinne oli muuten tosi hyvä primerinakin.

      Poista
  3. Kivaa, kun näille markettibrändeillekin on tullut kiinnityssuihkeita, kauan niitä on odotettukin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ja vielä kun on niin hyvä suihke. Tätä on kyllä odotettu.

      Poista
  4. Meikä on paremminkin himmelimuija :D. En vaan kertakaikkiaan osaa meikata ja aina, jos edes yritän tehdä jotain silmämeikkiä, tulee viime sekunnilla aivastus, silmät menee kiinni ja kaikki leviä... Mutta jos tolla fixillä ehtis äkkiä suihkauttaa :D.

    PS. Luin ensin vahingossa, että "sandaalit simissä", enkä huomannut siinä mitään outoa, joten ehkä tää ei tosiaan ole mun alaa, mutta itse näytät kauniilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mun otsikkona sandaalit silmilä, olisi ihan ok kelle vaan. Enkä ihmettelisi vaikka lopussa olisi musta kuva sandaalit silmillä :D
      Mikä siinä muuten on, että aina kun saa ripsarit hyvin niin tulee aivastus?

      Poista
  5. Hmmmm. Tuo suihke kuulostaa mielenkiintoiselta. Pitääpä itseki testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä todella hyvä suihke. Huomasin sen muuten kadonneen tyttären huoneeseen :D

      Poista
  6. On kyllä todella edullisia meikkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja vielä hyviä. Eipä sitä voi enempää pyytää :D

      Poista
  7. Ihastuin niin Rimmelin Insta Flawles voiteeseen, että nyt alkoi kiinnostaa Rimmel merkkinä enemmänkin. Ihanaa päivää Outi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voide tosiaan antaa hehkua kasvoille. Kannattaa kuule testailla näitä, on hyviä.

      Poista
  8. Uusia meikkejä on kiva kokeilla,Rimmelin meikkejä on menneisyydessä tullut käytettyä. Täälläkin oli mutta en nyt muista onko enään,pitää mennä kosmetiikkakauppaan katsomaan. Minulla on jonkun täkäläisen yrityksen meikinkiinnityssuihketta,mutta ole oikein osannut sitä käyttää- Ja myöhästyneet blogisynttärionnittelut blogillesi ja sinulle Outi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suihkin aina kasvoille kiinnityssuihketta, jos olen menossa jonnekin. Heti kun ripsiväri on kuivunut, suihketta vaan kasvoille ja meikki kestää paremmin.
      Kiitos onnitteluista, näin ne vuodet vierii.
      Ihanaa torstaita Jael!

      Poista
  9. Onpa mahtava toi spray suihke. En ole koskaan kuullutkaan.
    Hyvää viikonloppua teille sekä aurinkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hyvä apu kestävämpään meikkiin.
      Ihanan aurinkoisia päiviä myös sinulle <3

      Poista