torstai 30. marraskuuta 2017

Ruokapiirakka




Olen niin innostunut näistä ruokaisista piirakoista.
Minun piirakoissani pitää olla aina jotain juustoa.
Tällä kertaa helppo piirakka syntyi:


Myllyn paras neljän viljan piirakkapohjasta.
Piirakkapohja sulaa noin puolessa tunnissa huoneenlämmössä.


Täytteessä on kaksi purkillista kermaviiliä, puolipussia pakastepinaattia sulatettuna, paketti fetaa ja puoli pussia Emmental juustoraastetta.
Mausteiksi laitoin ripauksen suolaa, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, pippurisekoitusta ja kurkumaa.


Piirakan päälle vielä loppupussillinen juustoraastetta ja sitten uuniin.
Uuni 180 astetta ja paistoaika n.40 minuuttia.


Valmiin piirakan kannattaa antaa tekeytyä ennen ruokailua ainakin 15 minuuttia.
Ja sitten syödään!


Piirakan kaveriksi tein raikkaan salaatin.
Niin hyvää ettei sanotuksi saa...tai siis saa...oli todella hyvää!

Vielä tämä päivä aikaa osallistua ihanien kalentereiden arvontaan täällä blogissani.
Arvontaan voit osallistua TÄÄLTÄ!

Mukavaa torstaita teille kaikille <3


38 kommenttia:

  1. Näyttää niin herkulliselta! 😋 Olen myös ruokaisien piirakoiden ystävä, söisin niitä vaikka joka päivä. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. Näistä voi kivasti tehdä vaikka mitä versioita.

      Poista
  2. Voi vietävä, että kuullostaa hyvältä. Olin ihan unohtanut suolaiset piirakat...pitääpä tehdä viikonloppuna. Ihanaa loppuviikkoa Outi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohja on myös täyttävämpi kuin normaali vaalea pohja.
      Herkullista loppuviikkoa Taru ❤️

      Poista
  3. Kuulostaa herkulliselta ja tarpeeksi helpolta että ehkä onnistuu minultakin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on todella helppo valmistaa. Mukavaa viikonloppua Sude ❤️

      Poista
  4. Namiskuukkelis, taatusti ihan megahyvää. Ihanaa päivää Outi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin herkullista.
      Mukavaa viikonloppua Tiiuli ❤️

      Poista
  5. Nam, herkullista varmaan oli piirakkasi:)

    VastaaPoista
  6. Voi kun herkullisen näköinen piirakka, nam :)
    Ihanaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli kyllä niin hyvää. Silloinhan ruoka on hyvää, kun ei kukaan puhu syödessä😁
      Ihanaa viikonloppua Nina!

      Poista
  7. Piirakka ja salaatti on herkkulounas tai iltapala. Ja juustoa pitää olla paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juustoa todellakin pitää olla, niin namia!
      Mukavaa viikonloppua Pauliina ❤️

      Poista
  8. Tuo piirakka näyttää kyllä niin herkulliselta..Nam!:) Mukavaa marraskuun loppua!

    VastaaPoista
  9. Oi nam, mäkin tykkään, että on juustoa ja Emmentalit on kyllä suosikkejani. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmentalissa on juuri sopivasti makua!
      Kivaa viikonloppua ❤️

      Poista
  10. Näyttääpä herkulliselta! Suolaiset piirakat ovat herkkuja. Teen niitä usein niin kotiväelle kuin vieraillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä hyviä joka tilanteessa!
      Mukavaa viikonloppua ❤️

      Poista
  11. Herkkua varmasti! Mukavaa marraskuun viimeistä, Outi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä makoisaa!
      Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää sinulle Satu ❤️

      Poista
  12. Oi kun näyttää hyvältä! Mä rakastan sulanutta juustoa, joten tää olisi todellakin mun mieleeni ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kyllä makua piisaa.
      Mukavaa viikonloppua ja joulukuun ensimmäistä päivää sinulle ❤️

      Poista
  13. Suolaset piirakat ovat herkkua. Oma suosikkini on raejuustopurjopiirakka. Hyvää joulukuun ensimmäistä🎅🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun suosikkipiirakkaasi en olekaan testannut.
      Mukavaa viikonloppua sinulle Marjo ❤️

      Poista
  14. Suolaiset piirakat ja salaatti on kyllä minustakin niin hyvää ettei melkein saa sanottua. :)
    Sun piirakka on mulle ihan uus tuttavuus.
    Mulla vaan aina vähän haastetta kun pitää tehdä gluteenittomana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaisia piirakkapohjia saa myös gluteenittomina ja muutenhan tämä onkin gluteeniton. Moilasella ja Myllyn Parhaalta löytyy ainakin gluteenittomat vaihtoehdot pakastealtaista.
      Ihanaa viikonloppua sinulle Pia!

      Poista
  15. Kyllähän tuo maistuisi! Mukavaa iltaa herkuttelun parissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään olen herkutellut lasagnea :)
      Ihanaa viikonloppua Viltsu <3

      Poista
  16. Minäkin tykkään juustopiirakoista. Taas pitkästä aikaa ehdin kirjoitella ja lukea blogiasi.
    Olen täällä purkanut matkatavaroita ja kone pyörinyt pesten pyykit.
    eihän noita kesävaatteita hetkeen tarvitse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täällä ei tosiaan tarvita nyt t-paitoja kuin neuleiden alla :)
      Teillä oli kiva reissu, ihailin kuvia blogistasi.
      Mukavaa joulukuun alkua Tuija <3

      Poista
  17. Oi, kuulsotaapa hyvältä. Oikaisen itsekin usein piirakkataikinassa, valmistaikina kun on näppärästi heti valmis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä valmiit piirakkapohjat ovat käteviä ja mielestäni oikein maittavia myös. Huomaan muutenkin tekeväni makeat itse ja ostavani suolaiset valmiina.

      Poista
  18. Täältäpä löysin kivan blogin. Eilen illalla meni pitkään tätä lukiessa. Myös vanhempia tekstejä. Piirakka näyttää hyvältä. Minäkin usein teen valmipohjasta. Sulla on täällä paljon muitakin ohjeita ja tuunauksia ja vaikka mitä kivaa. Hyvää joulun odotusta sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit blogini, tervetuloa ❤️
      Minä kutsun omaa blogiani sekametelisopaksi, koska täällä on vaikka ja mitä!
      Mukavaa joulukuun alkua sinulle Intsu ❤️

      Poista
  19. Kiitos kivasta ohjeesta! Suolaiset piirakat ovat herkkuani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat minunkin suosikkwja. Nämä on muuten helppo myös pakastaa vierasvaroiksi.

      Poista